XEVOS zve na 2. Microsoft Showcase & Brunch. Tentokrát do Prahy

Microsoft Showcase & Brunch 2024

Ostrava, 11. 3. 2024 – Po loňském úspěchu prezentační snídaně Microsoft Showcase & Brunch přináší společnost XEVOS Solutions podobný event. Tentokrát zařízení a technologie Microsoft představí v Praze, a to 26. března od 9:30 hodin v Impact Hubu Praha.

Tématem setkání u snídaně bude opět Microsoft a jeho hardware i software. Zájemci se podrobně seznámí s nejnovější generací Microsoft Surface, především Surface Go 4, Surface Laptop Go 3, Laptop Studio 2. K vidění a vyzkoušení budou ale také další zástupci této unikátní produktové řady.

Účastníci si odnesou tipy na efektivnější práci s Microsoft 365, seznámí se s bezpečnostní aplikací Microsoft Defender a chybět nebude ani přednáška o přítomnosti a budoucnosti umělé inteligence v podání Microsoftu – tedy o aplikaci Copilot.

Představí se čtyři odborní řečníci. Za XEVOS Vojtěch Divinec a Pavel Mikuš, dále vystoupí Michal Pipek a Štefan Kutlák. Více informací o přednášejících i programu je k dispozici na webu eventu, kde je možnost registrace na akci.

Dopoledne zpříjemní bohaté občerstvení.

O společnosti XEVOS:

XEVOS je ostravská společnost, která poskytuje komplexní IT řešení pro malé a střední firmy, nadnárodní korporace i veřejnou správu. Zaměřuje se na kybernetickou bezpečnost a cloudová řešení. V letech 2020 a 2021 ji Deloitte zařadil do žebříčku 50 nejrychleji rostoucích technologických firem v Evropě.

Další informace pro média:

Eva Kapounková | PR XEVOS

E-mail: eva.kapounkova@xevos.eu